The Artima Developer Community
Sponsored Link

Java Answers Forum
HELP.Problem with JSP using JAVABEANS

1 reply on 1 page. Most recent reply: Apr 1, 2003 12:09 AM by srinivas raju

Welcome Guest
  Sign In

Go back to the topic listing  Back to Topic List Click to reply to this topic  Reply to this Topic Click to search messages in this forum  Search Forum Click for a threaded view of the topic  Threaded View   
Previous Topic   Next Topic
Flat View: This topic has 1 reply on 1 page
bogdan

Posts: 3
Nickname: killaz
Registered: Mar, 2003

HELP.Problem with JSP using JAVABEANS Posted: Mar 31, 2003 3:52 PM
Reply to this message Reply
Advertisement
Hi, i have problems with JavaBeans in JSP.
In a jsp file( locating in ROOT directory of tomcat 4.0.6 :jakarta-tomcat-4.0.6\webapps\root ) i have this code:

<jsp:useBean id="paramBean" class="licentza.ParamBean" />
<jsp:setProperty name="paramBean"
property="nume"
value='<%= request.getParameter("numeUser") %>' />

where ParamBean it's a "bean" class locating in jakarta-tomcat-4.0.6\webapps\examples\web-inf\classes\licentza (licentza is the package i'm using).
And i get this error:

Generated servlet error:
D:\jakarta-tomcat-4.0.6\work\Standalone\localhost\_\dora\intrare2$jsp.ja va:67: Class licentza.ParamBean not found.
ParamBean paramBean = null;

What is the problem?Thank you.


srinivas raju

Posts: 2
Nickname: schekuri
Registered: Mar, 2003

Re: HELP.Problem with JSP using JAVABEANS Posted: Apr 1, 2003 12:09 AM
Reply to this message Reply
hi,

u r placing your bean in a different context. ie u have ur jsp in /root context and ur bean in /examples context.place ur bean in /root context then it should work fine

jakarta-tomcat-4.0.6\webapps\root\web-inf\classes\licentza
bye
srinivas

Flat View: This topic has 1 reply on 1 page
Topic: help! Previous Topic   Next Topic Topic: help in CACHING using Java


Sponsored Links



Google
  Web Artima.com   

Copyright © 1996-2017 Artima, Inc. All Rights Reserved. - Privacy Policy - Terms of Use - Advertise with Us