The Artima Developer Community
Sponsored Link

Legacy Java Answers Forum
January 2002



This page contains an archived post to the Java Answers Forum made prior to February 25, 2002. If you wish to participate in discussions, please visit the new Artima Forums.


Trying to Debug the Replication Feature

Posted by Bill Venners on January 19, 2002 at 8:00 PM

Seems this forum is replicating again. I can't see anything unusual looking at the files, so I'm trying this post to see if I can get it to replicate for me.

Sorry about problems such as this one. I originally got the perl script used to run this forum way back in about 1998 from "Matt's Scripts" (a high school kid who posted some free CGI scripts on a web page). I had to heavily hack the script to get it to work decently. But obviously it has some robustness problems. I've been unhappy with it for a long time, and planned to replace it for a long time, but only recently had time to actually work on the replacement.

I expect to be closing down this perl version of the forums soon, maybe as soon a week from now, and opening up the new JIVE-based Artima Forums. I will remove all the pages of this soon-to-be legacy forum for a few days while I process them to get them into my build process and most certainly to remove off-topic and lewd posts. Then all these posts will once again be searchable, but new activity will take place in the JIVE-based forums.



Sponsored Links

Copyright © 1996-2009 Artima, Inc. All Rights Reserved. - Privacy Policy - Terms of Use - Advertise with Us